A Várkúti kör

A Várkúti kör

Az első "sorozat" 1994.04.03-án kezdődött, akkor még csak egy fordulóval, csekély számú részvétellel, a versenyközpont még a régi túristaházban volt. A harmadik évben már a 3 fordulós formában zajlott a verseny, a létszám pár év alatt beállt 80-100 fő közé. 2007 januárjában már számítógéppel mértük az időt, majd 2014 decemberében debütált a SPORTident-es időmérés. A túristaházat időközben átépítették, szép lassan ki is szorultunk onnan, 2011-től az "Erdei-tanya" pihenőházban vártuk a futókat. 2016.02.07-én a 23. sorozat 3. fordulójával elbúcsúztunk Várkúttól. Az eddigi formában nem tudtuk, ill. nem lehetett folytatni a versenyt, terephasználati engedélyek hiányában új helyszínt kellett keresni (nem kijelölt túristaútvonalon/útvonalakon vezetett az eddigi nyomvonal)

A Tárkányi kör

A Tárkányi kör

2016.12.04-én új helyszín, új sorozat kezdete. A 3 fordulós forma változatlan, az útvonal egészen más, féltávig emelkedik, majd a célig végig lejt. A Faluház infrastruktúráját kihasználva modernebb környezetben tudjuk fogadni a versenyzőket.

Letölthető útvonal adatok gpx

Letölthető útvonal adatok tcx

A nagy kör szintmetszete                                                                                                 A kis kör útvonala gpx                                A kis kör szintmetszete